AUKSJONSTART - 13.05.2015 KL. 0000

Da har vi endelig kommet dit at forespørslene omkring nausttomten vår ved "Skipaneset" har blitt såpass mange at vi åpner for forpliktende budgivning. Førstkommende tirsdag, den 13. mai, ved midnatt, åpner vi "auksjonen". 
Utropspris på tomten er NOK 275.000 og bud kan sendes inn elektronisk som melding på denne siden. Bud skal også meldes per SMS til mob.: 98004322. Alle bud skal undertegnes med fullt navn. Det må oppgis kontaktdata (mobilnr. og epostadresse).

Det er ingen "regler" for auksjonen, men vi henstiller alle om å utvise tålmodighet, slik at alle som ønsker å legge inn bud gis en reell anledning til dette. Vi ønsker altså ikke at det benyttes tidsfrister.

Vi forbeholder oss retten til å ikke selge tomten dersom høyeste bud ikke er i samsvar med verditaksten fra Sparebanken Vest (se tidligere sak på denne siden).

Det til enhver tid gjeldende bud vil bli annonsert på denne siden. Oppdatteringen vil skje fortløpende så raskt som det praktisk lar seg gjøre for oss.

Da ønsker vi alle interesserte lykke til, og ser frem til å kunne gratulere den heldige av dere med ny nausttomt om ikke lenge!